Antena Meniu Search
x

Carnagiu pe A1. Şoferul unui Mercedes are ambele picioare retezate, pasagerul rănit, motociclistul ambele mâini fracturate (Video)

Potrivit Infotrafic, un autoturism şi o motocicletă s-au ciocnit pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, pe sensul către Capitală, la km 28, în zona localităţii Bolintin-Vale. O parte din parapetul de metal a stăpuns autoturismul şi a amputat ambele picioare ale şoferului.

Potrivit Infotrafic, un autoturism şi o motocicletă s-au ciocnit pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, pe sensul către Capitală, la km 28, în zona localităţii Bolintin-Vale. 

UPDATE: În accidentul de pe A1, conducătorul auto și-a pierdut viața, iar pasagerul din auto și motociclistul sunt răniți grav.

Şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, în condiţii care nu au fost stabilite încă, iar autovehiculul a rupt parapetul care desparte sensurile de mers şi a intrat pe contrasens. O parte din parapetul de metal a stăpuns autoturismul şi a amputat ambele picioare ale şoferului.

La sosirea echipajelor medicale, bărbatul se afla în stop cardio-respirator, iar medicii încearcă să îl resusciteze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pasagerul aflat în autoturism este rănit, însă nu grav.

De asemenea, motociclistul implicat în accident a suferit fracturi la ambele mâini. El a fost preluat de către un echipaj SMURD de la detaşamentul Bolintin şi transportat la spital.

La faţa locului a fost solicitată intervenţia unui elicpter SMURD care să-l preia pe şoferul autoturismului Mercedes.

Traficul rutier a fost întrerupt 2 ore, atât pe sensul către Piteşti, cât şi pe sensul către Capitală. 

Potrivit Infotrafic, pe Autostrada A1 s-a reluat circulaţia rutieră, pe ambele sensuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Carnagiu pe A1. Şoferul unui Mercedes are ambele picioare retezate, pasagerul rănit, motociclistul ambele mâini fracturate (Video)