Antena Meniu Search
x

Carla are nevoie de mămica ei. Mesaje sfâşietoare după drama unei tinere familii de medici, victime ale unui accident

O tânără familie de medici din Cluj a fost victima unui teribil acident de circulaţie. O tragedie în urma căreia micuţa Carla, de doar un an şi trei luni, a rămas orfană de tată. Mama ei, Anca, se luptă pe patul de spital să supravieţuiască.

O tânără familie de medici din Cluj a fost victima unui teribil acident de circulaţie. O tragedie în urma căreia micuţa Carla, de doar un an şi trei luni, a rămas orfană de tată. Mama ei, Anca, se luptă pe patul de spital să supravieţuiască.

Rudele şi prietenii Ancăi, 32 de ani, au făcut apel pentru donare de sânge, tânăra mămică având nevoie de ajutor pentru a trăi şi a-şi creşte fetiţa. Din păcate singură, după ce soţul ei, Lucian, 35 de ani, a murit în accidentul de sâmbătă, de la Leghia.

"Dumnezeu sa te odihneasca, Lucian Florin. Ai lasat un gol imens. De acolo de sus, vegheaza si protejeaza-ti fetele. Carla are nevoie de mamica ei.", a scris Gabriela, o apropiată a celor doi tineri medici, care a distribuit rugămintea de a se dona sânge în numele Ancăi.

Louise, şi ea o prietenă veche a celor doi soţi, a lăsat un mesaj cutremurător: "Lucian a plecat sus la ingeri.Nu mai vorbisem cu el de ceva vreme,stiam ca e in Franta si ca impreuna cu Anca,sotia lui si fosta mea colega de camera din facultate,au o fetita.

Pe acelaşi subiect

Lucian e prietenul meu din studentie.Lucian e baiatul blond si bland ,cu accent "de acasa",moldovenesc si mereu cu glume si poante.Refuz sa accept ca Lucian nu mai e!

Pretuiti-va prietenii cat ii aveti si aveti grija sa stie ca sunt iubiti.

Lucian,e tardiv,dar...te iubesc! Domnul sa te aiba in paza lui!

Anca,te rog ramai cu noi!"

Vlad, unul dintre cei doi fraţi ai Ancăi a scris şi el: "Rămas bun, drag cumnat, Lucian Florin Lucian!!! Dumnezeu să te primească la el şi de acolo, te rugăm, ai grijă de îngeraşul tău şi Ancuța!!"

Lucian a murit în accidentul de la Leghia

Accidentul de sâmbătă de la Leghia, din Cluj, a distrus o întreagă familie. Tatăl, Lucian Florin, a murit la volan, după ce BMW-ul condus de el a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un microbuz Mercedes.

Anca şi fetiţa lor de un an şi trei luni, Carla, au ajuns la spital, în stare gravă. Femeia de 32 de ani are nevoie de sânge, pentru a fi salvată şi a-şi putea creşte copila.

Anca Roxana Tăutu se află în stare gravă la spital, pe Secția de Terapie Intensivă a Spitalului din Cluj. Ea are grupa de sânge AB IV.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Carla are nevoie de mămica ei. Mesaje sfâşietoare după drama unei tinere familii de medici, victime ale unui accident