Antena Meniu Search
x

Carmen Dan, audiată la DNA în dosarul Tel Drum

Imediat după ce a refuzat invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis de a-şi da demisia din fruntea Ministerului de Interne, Carmen Dan a ajuns la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a fi audiată ca martor în dosarul Tel Drum, cel în care personaj principal este Liviu Dragnea.

de Redactia Observator

la 30.05.2019, 18:15

Carmen Dan s-a ocupat direct de contractele încheiate între CJ Teleorman şi Tel Drum
Carmen Dan, audiată la DNA în dosarul Tel Drum - Hepta

Imediat după ce a refuzat invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis de a-şi da demisia din fruntea Ministerului de Interne, Carmen Dan a ajuns la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a fi audiată ca martor în dosarul Tel Drum, cel în care personaj principal este Liviu Dragnea, fostul preşedinte al Partidului Social Democrat.

Carmen Dan a plecat către sediul DNA din Bucureşti imediat după şedinţa de Guvern şi a fost condusă la DNA de şoferul personal.

Ministrul de Interne nu a dorit să ofere declaraţii, însă nu este prima dată când ea este audiată în acest dosar.

Anul trecut, Carmen Dan a mai fost audiată în dosarul Tel Drum, iar la vremea respectivă susţinea că este un lucru normal în condiţiile în care a activat mai bine de 10 ani ca şi consilier juridic la Consiliul Judeţean Teleorman, ocupându-se astfel inclusiv de contractele încheiate cu Tel Drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Carmen Dan, audiată la DNA în dosarul Tel Drum