Antena Meniu Search
x

Caroline Wozniacki e suspectată că a trişat în finala câştigată la Australian Open în faţa Simonei Halep

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open după un meci dramatic împotriva danezei Caroline Wozniacki, 6-7, 6-3, 4-6.

Caroline Wozniacki e suspectată că a trişat în finala câştigată la Australian Open în faţa Simonei Halep

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open după un meci dramatic împotriva danezei Caroline Wozniacki, 6-7, 6-3, 4-6, dar învingătoarea e suspectată că a trişat. A existat un moment cheia al disputei de la Melbourne, care a schimbat cursul jocului. Victor Hănescu, fost jucător de Cupă Davis pentru România crede că daneza a provocat intenţionat acel moment.

În setul decisiv Simona a revenit de la 1-3 şi a condus cu 4-3, urmând la serviciu. În acel moment, Wozniacki a cerut intervenţia medicului, acuzând dureri la un genunchi. Au urmat minute bune cu cele două jucătoare pe bancă şi la revenire Simona a părut total vlăguită. 

Practic, pauza a descărcat-o fizic pe româncă, înaintea întreruperii adrenalina dată de cele trei game-uri consecutive reuşite făcând să poată face faţă luptei. Dar oboseala unui turneu istovitor, a fost jucătoarea care a stat cel mai mult pe teren, a răpus-o după pauza cerută de Wozniacki. Pur şi simplu Simona nu a mai avut resurse fizice în ultimele trei game-uri.

Victor Hănescu e de părere că Wozniacki a vrut intenţionat să rupă jocul, fără să aibă cu adevărat vreo problemă medicală: "Acea pauză cerută de Caroline a venit dintr-odată. Nu o anunța nimic. Nu a fost ca la Simona, care a acuzat mai mult timp că nu se simte bine până să ceară intervenția medicului. E posibil să fi fost o strategie. Până la urmă, dacă așa a fost, chiar e meritul ei pentru că a avut luciditate în momentele alea și a știut să îi taie ritmul Simonei.", a declarat Victor Hănescu la DigiSport.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Caroline Wozniacki e suspectată că a trişat în finala câştigată la Australian Open în faţa Simonei Halep