Antena Meniu Search
x

Festivalului Internaţional de Cultură Cartfest 2019, paradă cu dansuri și acrobații

Zgomot de tobe, jonglerii pe picioroange, dansuri în stradă şi multă veselie. Aşa a arătat prima zi a Festivalului Internaţional de Cultură Cartfest, care are loc, zilele acestea, în localitatea braşoveană Cristian.

de Redactia Observator

la 08.07.2019, 11:47

Vezi și

Zgomot de tobe, jonglerii pe picioroange, dansuri în stradă şi multă veselie. Aşa a arătat prima zi a Festivalului Internaţional de Cultură Cartfest, care are loc, zilele acestea, în localitatea braşoveană Cristian. Pasionaţii de artă de toate vârstele au defilat alături de acrobaţi, artişti şi personaje de epocă.

Cu dansuri pe ritmuri celebre şi energie din belşug, aşa a debutat cea de-a şasea ediţie a festivalului Cartfest, care a devenit deja tradiţie.

Pe picioroange, la o înălţime considerabilă, domniţe şi cavaleri desprinşi din poveştile de altădată au defilat printre spectatori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Peste 200 de artişti sunt invitaţi la festivalul culturii de la ţară, aşa cum este numit. Printre ei, Victor Rebengiuc, actorii Teatrului de Comedie din Bucureşti, dar şi trupele Vama şi Viţa de vie.

Pentru piesele de teatru, spectatorii vor plăti bilet. În rest, accesul la festival este gratuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Festivalului Internaţional de Cultură Cartfest 2019, paradă cu dansuri și acrobații