Antena Meniu Search
x

Gică Hagi, ghionion la început de an. Hoţii au furat din casa celebrului fotbalist mai multe obiecte de valoare

Început de an cu ghinion pentru Gheorghe Hagi. Casa fostului număr 10 al Generaţiei de Aur a fost spartă de hoţi.

Vezi și

Început de an cu ghinion pentru Gheorghe Hagi. Casa fostului număr 10 al Generaţiei de Aur a fost spartă de hoţi, care au reuşit să plece cu mai multe bijuterii şi ceasuri scumpe. Nu a fost singura lovitură dată de infractori în cartierul de lux. Reşedinţa ambasadorului Pakistanului a fost şi ea spartă, iar anchetatorii cred că au de-a face cu aceiaşi hoţi.

Hoţii au dat lovitura într-unul dintre cele mai luxoase cartiere de lângă Bucureşti, acolo unde locuiesc multe nume grele ale politicii sau a lumii mondene. Au ales casa lui Gheorghe Hagi, o reşedinţă pe care fosta glorie a fotbalului românesc nu o foloseşte des. 

Informatiile din ancheta arata ca hotii au decuplat sistemul de alarma de la casa lui Gheorghe Hagi si au avut, practic, cateva minute pentru a putea sa opereze in liniste. Au luat din interior ceasuri si bijuterii, obiecte a caror valoare nu a fost deocamdata estimata.

Locuinţa este dotată cu un sistem de alarmă performant, dar agenţii de pază nu au intervenit. Şi chiar dacă la şi la dispeceratul firmei s-ar fi declanşat o alarmă, operatorii nu ar fi sunat la poliţie.

Nu a fost singura lovitură dată de hoţi. Au spart şi casa ambasadorului Pakistanului în România. Şi de acolo ar fi reuşit să plece cu mai multe bijuterii şi obiecte de valoare. Pe lângă sistemul de alarmă, protocolul cere ca un jandarm să păzească în permanenţă reşedinţa.

Anchetatorii cred că au de-a face cu aceiaşi hoţi şi deja au un cerc de suspcţi. La întoarcerea în ţară, Gheorghe Hagi va trebui să stabilească alături de poliţişti prejidiciul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Gică Hagi, ghionion la început de an. Hoţii au furat din casa celebrului fotbalist mai multe obiecte de valoare