Antena Meniu Search
x

Case mistuite de flăcări, copil de 14 ani mort în incendiul din Bucureşti

Sfârşit cumplit pentru un copil de 14 ani din Capitală. Băiatul a murit noaptea trecută, după ce casa în care se afla alături de tatăl său a fost mistuită de flăcări.

de Redactia Observator

la 13.10.2020, 14:17

Vezi și
  • O anchetă este acum în desfăşurare.
  • Experţii trebuie să stabilească acum de la ce a pornit incendiul. 

Tatăl copilului, un bărbat de 44 de ani, a fost scos în ultima clipă din flăcări de pompieri. Acesta a ajuns la spital cu arsuri pe 25% din suprafaţa corpului. Acum specialiştii trebuie să stabilească de la ce a pornit incendiul.

Popa Nicolae: În urma incendiului a rezultata o vicimă de sex masculin, arsă la membrele superioare şi în continuare se caută un minor de 14 ani, care nu se ştie cu sIguranţă dacă era în cel de-al doilea imobil. Acoperişul călădirii unde se presupune că era minorul este prăbuşit. 

Şanse nu au fost, însă, adolescentul de 14 ani a fost găsit sub resturile carbonizate.

Popa Nicolae: Nu mai există un pericol deocamdată. În casa  incendiul este lichidat. Intervenţia fost dificila din punctul de vedere al arcinii termice mari.

Tatăl copilului, în vârstă de 44 de ani, a ajuns la spital cu arsuri pe 25 la sută din suprafața corpului. O anchetă este acum în desfăşurare. Experţii trebuie să stabilească acum de la ce a pornit incendiul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Case mistuite de flăcări, copil de 14 ani mort în incendiul din Bucureşti