Antena Meniu Search
x

Cate Blanchett, favorită la Globrile de Aur

Cea mai recent film al celebrei Cate Blanchett a primit cele mai multe nominalizări la Globrile de Aur. Pelicula "Carol" i-ar putea aduce australiencei un nou trofeu pentru cea mai bună actriţă.

Vezi și

 Cea mai recent film al celebrei cate Blanchett a primit cele mai multe nominalizări la Globrile de Aur. Pelicula "Carol" i-ar putea aduce australiencei un nou trofeu pentru cea mai bună actriţă. Câştigătorii vor fi premiaţi luna viitoare, în cadrul unei ceremonii fastuoase în Los Angeles.

Lungmetrajul "Carol", regizat de Todd Haynes, domină a 73-a ediţie a Globurilor de Aur. Pelicula a primit cinci nominalizări la patru categorii, printre care "cel mai bun film-dramă" şi cea mai bună actriţă într-un rol principal. Pentru acest trofeu concurează ambele protagoniste ale peliculei - Cate Blanchett şi Rooney Mara. Blanchett are deja trei Globuri de Aur pentru interpretare.

Nominalizările pentru cel mai bun regizor: Todd Haynes pentru "Carol". Alejandro Inarritu pentru "The Revenant". Tom McCarthy pentru "Spotlight". George Miller pentru "Mad Max: Fury Road". Ridley Scott pentru "The Martian".

Profesionişti celebri îşi dipută trofeul pentru cel mai bun regizor, iar printre cei nominalizaţi la Globurile de Aur se numără şi actorii Leonardo DiCaprio, Rob Lowe, Patrick Stewart şi Sylvester Stallone.

Nominalizările pentru cel mai bun film, musical sau comedie: "The Big Short", "Joy", "The Martian", "Spy", "Trainwreck".

"The Martian" şi "The Big Short" concurează pentru premiul "cea mai bună comedie". Şi filmele "Room", "Spotlight" şi "The Big Short" au primit multe nominalizări. În domeniul televiziunii cântăreaţa Lady Gaga are şanse la marele premiul pentru evoluţia sa din serialul "American Horror Story".

Cea de-a 73 ediţie a premiilor Globul de Aur va avea loc pe 10 ianuarie, în Los Angeles.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Cate Blanchett, favorită la Globrile de Aur