Antena Meniu Search
x

Video Caz revoltător la o şcoală din Sighet. Profesor de 25 de ani, săltat de poliţie în timp ce îşi dădea întâlnire cu o elevă minoră, într-o sală de clasă

Caz şocat la o şcoală din Sighetu Marmaţiei! Un profesor de matematică, în vârstă de 25 de ani, a fost săltat de poliţişti dintr-o sală de clasă unde şi-a dat întâlnire cu una dintre elevele sale, o fetiţă de 11 ani. 

de Redactia Observator

la 26.10.2023, 09:22

Vezi și

Părinţii fetei au fost cei care au anunţat autorităţile după ce au văzut mesajele pe care profesorul i le trimitea copilei, iar mai apoi au făcut un plan cu poliţiştii pentru a-l prinde.

Fata a continuat că vorbească cu profesorul prin mesaje de faţă cu mama ei şi a stabilit să se întâlnească cu cadrul didactc într-o sală de clasă a şcolii. Politiştii au intrat peste cei doi şi l-au reţinut de bărbat. Acesta este acuzat acum de racolarea minorilor în scopuri sexuale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Caz revoltător la o şcoală din Sighet. Profesor de 25 de ani, săltat de poliţie în timp ce îşi dădea întâlnire cu o elevă minoră, într-o sală de clasă