Antena Meniu Search
x

CAZ ŞOCANT în Botoşani! Un tânăr şi-a anunţat MOARTEA pe Facebook, dar nimeni nu l-a luat în serios. Câteva ore mai târziu, Dani s-a SPÂNZURAT!

Caz şocant în Botoşani, acolo unde un tânăr de 24 de ani şi-a anunţat moartea pe Facebook.

Ieri, presa din Botoşani anunţa că un tânăr de 24 de ani, din satul Mănăstireni, comuna Unţeni, dispărut de acasă de aproape două luni, a fost găsit spânzurat, într-o lizieră de salcâmi aflată la circa un kilometru de sat.

Trupul neînsufleţit era într-o stare avansată de descompunere, tânărul fiind recunoscut de familie după îmbrăcăminte şi încălţăminte. 

Astăzi, însă, jurnaliştii botoşăneni au făcut o dezvăluire halucinantă. Tânărul Dănuţ Chipăruş, zis şi Dani, şi-a anunţat moartea pe pagina lui de Facebook, dar nimeni nu a tratat mesajul lui cu seriozitate.

"Sfarsit de viața pentru mine, m-am saturat de jigniri, injuraturi si bataie de joc, sunt rau cat traiesc si o sa fiu bun când nu o sa mai fiu", a scris Dani pe Facebook în 3 august.

"Da frate ca e mai bine asa, am avut o viața de nimic... m-am nascut, am muncit si acum e timpul sa scape taicamiu de mine, el intotdeauna m-a vrut mort, acum sa stie toata lumea motivul", a continuat tânărul, care, ieri, a fost găsit spânzurat de un copac de la marginea unei liziere din apropierea satului Mănăstireni.

Dănuţ a plecat de acasă în 3 august şi nu a mai revenit. A fost găsit de un localnic, spânzurat, trupul tânărului fiind într-o avansată stare de descompunere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » CAZ ŞOCANT în Botoşani! Un tânăr şi-a anunţat MOARTEA pe Facebook, dar nimeni nu l-a luat în serios. Câteva ore mai târziu, Dani s-a SPÂNZURAT!