Antena Meniu Search
x

Cazul afaceristului din Vaslui, care a răpit şi violat pe câmp o elevă olimpică, ia o turnură neaşteptată. După oroarea trăită, fata e acum acuzată de înşelăciune

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad a solicitat judecătorilor redeschiderea anchetei în cazul controversat al afaceristului violator.

Cazul afaceristului din Vaslui, care a răpit şi violat pe câmp o elevă olimpică, ia o turnură neaşteptată. După oroarea trăită, fata e acum acuzată de înşelăciune

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad a solicitat judecătorilor redeschiderea anchetei în cazul controversat al afaceristului acuzat că a violat o elevă olimpică. De această dată, ancheta o vizează pe victimă. 

Andrei Silvian Spiridon se află în prezent încarcerat în Penitenciarul Vaslui unde îşi execută pedeapsa.

Spiridon şi-a acuzat victima, o elevă eminentă din Bârlad, şi pe mama acesteia de înşelăciune, că au semnat o înţelegere, pe care tot el le-a oferit-o, de a-şi retrage plângerea, în condiţiile în care nu ele trebuiau să semneze, ci Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, sub tutela căreia se afla victima în momentul semnării acordului.

Afaceristul a acuzat-o pe adolescentă,dar şi pe mama acesteia că au acţionat în cunoştinţă de cauză şi că ar fi semnat documentele, deşi ştiau că nu au acest drept. Fostul procuror de caz a dispus însă clasarea cauzei în privinţa mamei şi fiicei acuzate de înşelăciune. Afaceristul a formulat plângere împotriva soluţiei de clasare, deja decisă de procurorul de caz, iar aceasta a fost admisă de prim procurorul al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.

Potrivit procurorilor, adolescenta a fost acostată într-un club  de tânărul om de afaceri, care s-a oferit să o conducă acasă cu maşina. Acesta însă a condus-o în afara oraşului şi a oprit în mijlocul unei tarlale. Acolo ar fi abuzat-o sexual timp de trei ore. 

Potrivit raportului medico-legal, fata de 17 ani a necesitat 5-6 zile îngrijiri  medicale. Victima a primit în 2015 “Meritul Olimpic” de la Ministerul Educaţiei, fiind singura elevă din municipiu care a primit această distincţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cazul afaceristului din Vaslui, care a răpit şi violat pe câmp o elevă olimpică, ia o turnură neaşteptată. După oroarea trăită, fata e acum acuzată de înşelăciune