Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ce i-a înfuriat pe adolescenţii care au lăsat lat un şofer de ridesharing din Cluj. Cei trei au fugit după atac

Un şofer de ridesharing din Cluj-Napoca a fost la un pas să fie ucis de trei adolescenţi. Bărbatul a fost atacat şi lovit cu o sticlă de bere în cap, lăsat să zacă în stare foarte gravă în timp ce adolescenţii s-au făcut nevăzuţi. Ulterior au fost prinşi însă de poliţişti.

de Denisa Dicu

la 24.08.2024 , 19:34

Scandalul ar fi pornit de la o sticlă de bere. Cei trei tineri, minori cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, au vrut să urce în maşina bărbatului care făcea ride-sharing, duhnind a alcool şi cu sticla de băutură în mână.

Şoferul, băgat în spital

Supărat că le-a fost refuzată cursa, unul dintre ei l-a lovit în cap pe şoferul în vârstă de 50 de ani şi, pe fondul loviturii puternice, dar şi a unor probleme de sănătate ale conducătorului auto, acesta a fost rănit grav şi a fost transportat de urgenţă la spital.

Vezi și

Cei trei tineri au fost identificaţi rapid de oamenii legii, au fost duşi la secţia de poliţie, unde au fost audiaţi şi, ulterior, reţinuţi pentru 24 de ore. Acum sunt cercetaţi în cadrul unui dosar penal pentru infracţiunile de lovire şi alte violenţe şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Denisa Dicu Like
Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Ce i-a înfuriat pe adolescenţii care au lăsat lat un şofer de ridesharing din Cluj. Cei trei au fugit după atac