Antena Meniu Search
x

Video Ce se întâmplă cu plajele mărite în acest sezon. Guvernul a decis noi schimbări pentru operatori, dar şi turişti

Veste bună pentru turiştii care vor ajunge vara aceasta pe litoral. După un an în care plajele lărgite neamenajate din zona Mamaia au fost criticate atât de operatorii privaţi, cât şi de mulţi turişti, Guvernul a decis ca în sezonul 2022 lucrurile să se schimbe. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 28.04.2022, 20:44

Vezi și

O veste foarte bună pentru operatorii de plajă care au sectoare în dreptul cărora s-a nisipat, în dreptul cărora s-au lărgit plajele pentru că anul acesta noile sectoare pot fi închiriate.

Aşadar, dacă anul trecut turiştii care veneau pe litoralul românesc, de exemplu aici în nordul staţiunii Mamaia, în dreptul cluburilor erau nevoiţi să aibă la ei prosop, să îşi care singuri şezlongurile şi umbrelele şi să facă mai bine de 200 de metri de la firul apei până la beach baruri pentru a-şi cumpăra ceva de băut, anul acesta vor avea parte de facilităţi foarte aproape de apă. 

Noi schimbări pentru operatorii de plajă

Operatorii de plajă spun că vor aduce în aceste zone beach baruri mobile, şezlonguri şi umbrele aproape de apă. Aşadar, în 15 zile de la intrarea în vigoare a Ordonanţei de Urgenţă, operatorii economici care au încheiat deja contracte de închiriere a plajelor vor ăncheia un act adiţional în vederea utilizării acestor suprafeţe de plajă nou creată.

Este vorba de o facilitate care va fi anul acesta. Rămâne de văzut ce se va întâmpla anii viitori, însă, sezinul acesta, peste 400 de operatori de plajă vor pune la dipoziţia turiştilor care vor veni pe litoralul românesc tot ce au nevoie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ce se întâmplă cu plajele mărite în acest sezon. Guvernul a decis noi schimbări pentru operatori, dar şi turişti