Antena Meniu Search
x

CE SOARTĂ! Tânara gravidă în 7 luni MOARTĂ în accidentul din Pădurea Sarului locuia în Spania şi venise în ţară de puţin timp, ca să nască

Un cumplit accident de circulaţie a avut loc vineri după-amiază între Slatina şi Balş, în Pădurea Sarului, o tânără însărcinată în 7 luni murind pe loc în urma impactului violent dintre maşina pe care o conducea şi un TIR. În vârstă de 27 de ani, Georgiana locuia în Spania şi venise în ţară special ca să nască.

Un cumplit accident de circulaţie a avut loc vineri după-amiază între Slatina şi Balş, în Pădurea Sarului, o tânără însărcinată în 7 luni murind pe loc în urma impactului violent dintre maşina pe care o conducea şi un TIR. În vârstă de 27 de ani, Georgiana locuia în Spania, în Almonte, şi venise în ţară special ca să nască.

Din cauza vitezei, într-o curbă, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un TIR. Nu a avut nici o şansă nici ea, nici pruncul din pântece, o fetiţă. Venise special în ţară să nască şi fericirea era mare, pentru că mai avea doi băieţi. Acum, aceştia au rămas orfani de mamă.

E jale mare la Izvoarele, localitatea de baştină a fetei, acolo unde îşi ridica o casă în care plănuia să se mute cu familia. Acum, acolo e doar sicriul ei, la căpătuiul căruia jelesc rudele. Partenerul ei de viaţă se va întoarce din Spania, unde locuiau împreună cu cei doi fii ai lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » CE SOARTĂ! Tânara gravidă în 7 luni MOARTĂ în accidentul din Pădurea Sarului locuia în Spania şi venise în ţară de puţin timp, ca să nască