Antena Meniu Search
x

Ce spune ministrul Carmen Dan despre ARESTAREA lui Sebastian Ghiță. Informaţii de ULTIMĂ ORĂ

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a dat în această dimineață primele informații oficiale privind arestarea lui Sebastian Ghiță, în Serbia.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a dat în această dimineață primele informații oficiale privind arestarea lui Sebastian Ghiță, în Serbia.

„N-am urmărit foarte atentă știrile. Am înțeles că este o știre în care se precizează că a fost prins acum două săptămâni. Aș vrea să infirm această știre. A fost localizat azi noapte în Belgrad și acum se află în sediul poliției de la Belgrad. Procedurile pe teritoriul altui stat aparține statului respectiv. Din acest moment, statul are propriile proceduri.

Acolo se va întocmi un dosar penal, având în vedere că s-a legitimat cu acte false, acte de Slovenia. Urmează procedura de extrădare, care se derulează prin Ministerul Justiției. În mod clar, polițiștii au colaborat și cu autorități în plan intern, dar și cu autoritățile străine.

Pot să vă confirm că a fost legitimat în cursul nopții de polițiștii sârbi, în baza informațiile furnizate de Poliția Română. Era însoțit de fratele său. Fratele a prezentat documente reale, el a prezentat documente false”, a spus Carmen Dan la Antena3.

Fostul deputat Sebastian Ghiță, dat în urmărire generală de mai multă vreme, a fost prins la Belgrad. Din primele informații rezultă că fostul politician avea asupra sa documente false și ar fi trecut prin nouă țări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ce spune ministrul Carmen Dan despre ARESTAREA lui Sebastian Ghiță. Informaţii de ULTIMĂ ORĂ