Antena Meniu Search
x

Video Ce sunt cadourile-experienţă şi cât costă un astfel de "răsfăţ". Ofertele sunt pentru toate gusturile

Moş Nicolae şi Moş Crăciun au misiune grea anul acesta. Multi s-au plictisit de cadouri clasice de sărbători si vor în ghete şi sub brad experienţe: salturi cu paraşuta, tratamente corporale sau bilete de avion. 

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 04.12.2023, 20:33

Vezi și

Pe lista de dorinţe, adrenalina e la loc de cinste. O zi bună pe circuit se încheie într-o maşină de raliu, făcând drifturi. Un astfel de pachet porneşte de la 1.000 de lei şi durează de la 120 de minute în sus, în funcţie de ce îţi alegi să faci. Iar experienţa este una inedită, mai ales dacă încerci asta pentru prima dată! Cursurile de conducere defensivă sunt recomandate oricărui şofer. "Un curs de conducere defensivă de nivel 1 pleacă de la 850 de lei. Prima parte, este în sala de curs. Apoi un traseu de îndemânare, o frânare de urgenţă cu evitare de obstacol şi controlul maşinii în derapaj", a declarat Lucian Nan, instructor de conducere defensivă.

Datele arată că 44% dintre români aleg să ofere experienţe cadou în acest an

Pentru iubitorii de cafea, cadoul perfect poate fi un curs de iniţiere în tainele băuturii. Preţul porneşte de la la 250 de euro. După doar 20 de minute de training am obţinut acest cappucino, probabil că dacă voi avea parte de acest training 3 zile, aşa cum e în mod normal, îi voi face şi singură! "Îţi poţi dezvolta şi coffee cornerul tău acasă. Înţelegi ce fel de echipament ţi-ar trebui", a declarat Vlad Ştefănescu, proprietar de cafenea.

Moşul vine în acest an şi cu daruri melodioase. "Poate să fie să înveţi un nou instrument. Altă idee pe care am avut-o a fost să-i faci cadou persoanei iubite o piesă cu nişte versuri poate adaptate", a declarat Andreea Runceanu. Un cadou perfect pentru cei care vor să se pună în valoare poate fi un curs de automachiaj. Experienţa personalizată costă 1.500 de lei. "Durează două zile a câte trei, patru ore pe zi, până când fiecare dintre noi învăţăm exact aşa cum trebuie să aplicăm produsele pe faţă", a declarat Simona Amarandei, trainer machiaj.

Se spune că gusturile nu se discută. Anul acesta, ele se dau în dar, sub forma unor experienţe culinare de top. "Vorbim de zeci de variante, de la degustări private de ciocolată, de cafea, degustări de vin sau ateliere de cupaje, degustări de whiskey, la ateliere vegane, ateliere de eclere", a declarat Oana Pascu. Pachetele de înfrumuseţare nu dau nici ele greş, fie că vorbim de femei sau de bărbaţi. Clinicile au pregătit oferte chiar şi la jumătate de preţ. Datele arată că 44% dintre români aleg să ofere experienţe cadou în acest an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Ce sunt cadourile-experienţă şi cât costă un astfel de "răsfăţ". Ofertele sunt pentru toate gusturile