Antena Meniu Search
x

Cei doi bărbaţi ucişi pe câmp, lângă Târgovişte, au fost conduşi pe ultimul drum. Ancheratorii nu au reţinut, încă, niciun suspect

La aproape patru zile de când Gheorghe Ifrim, consilier al Primăriei Răzvad, şi angajatul său au fost împuşcaţi, anchetatorii nu au reţinut niciun suspect.

Vezi și

La aproape patru zile de când Gheorghe Ifrim, consilier al Primăriei Răzvad, şi angajatul său au fost împuşcaţi, anchetatorii nu au reţinut niciun suspect! Presupun însă că ucigaşii sunt braconieri care au fost surprinşi la o partidă ilegală de vânătoare.

Sătenii din comuna dâmboviţeană Răzvad i-au condus pe ultimul drum pe consilierului Gheorghe Ifrim şi pe angajatul său - împreună, aşa cum au şi pierit. Impresionaţi de tragedia prin care trec familiile îndoliate, oamenii le cer anchetatorilor să-i găsească cât mai repede pe vinovaţi.

Anchetatorii spun că sunt pe urmele criminalilor, însă, până acum, nu au dus după gratii niciun suspect. Însă, ieri, imediat după înmormântare, un bărbat a fost ridicat chiar din faţa cimitirului.

Fiul persoanei cu care consilierul a discutat înainte să fie împuşcat a dat explicaţii şi el în faţa oamenilor legii. Bărbatul a fost ridicat chiar din acest loc, de către doi poliţişti îmbrăcaţi în civil şi a fost săltat imediat după ce a ieşit de la slujba de înmormântare.

Până în momentul de faţă au fost audiate zeci de persoane, majoritatea vânători din judeţul Dâmboviţa. Aceştia au fost chemaţi la Poliţie, au fost amprentaţi, iar unora dintre ei li s-au prelevat şi probe ADN.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cei doi bărbaţi ucişi pe câmp, lângă Târgovişte, au fost conduşi pe ultimul drum. Ancheratorii nu au reţinut, încă, niciun suspect