Antena Meniu Search
x

Video Cei doi copii din Lipova, de 13 şi 16 ani, ar fi fost violaţi de cetăţeanul german încă din 2014. Bărbatul i-ar fi ademenit cu bani

Caz şocant într-o localitate din judeţul Arad! Doi copii daţi în plasament într-o casă de tip familial ar fi fost agresaţi sexual de un voluntar de origine germană. Anchetatorii spun că bărbatul în vârstă de 76 de ani i-ar fi ademenit pe băieţi cu diferite sume de bani în lei şi euro! El a fost reţinut de poliţişti şi urmează să fie dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 30.03.2023, 14:31

Vezi și

Cetăţeanul german era stabilit de mai mulţi ani în oraşul Lipova şi era voluntar la un ONG care se ocupa cu protecţia copiilor vulnerabili, un ONG aflat în strânsă legătură cu Protecţia Copilului Arad de mai bine de 3 decenii. 

Din 2014 şi până acum, bărbatul ar fi adus la domiciliul său doi minori, de 13 şi 16 ani, care erau internaţi într-o casă de tip familial din Lipova şi a întreţinut cu aceştia relaţii sexuale. 

Bărbatul în vârstă de 76 de ani le-ar fi dat şi bani copiilor, între 50 de lei şi 150 de euro. De altfel, DGASPC Arad este instituţia care a sesizat poliţia, iar ieri au fost făcute percheziţii la domiciliul bărbatului, de unde au fost ridicate mai multe probe.

Omul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru agresiune sexuală în formă continuată şi viol în formă continuată şi urmează să ajungă în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Cei doi copii din Lipova, de 13 şi 16 ani, ar fi fost violaţi de cetăţeanul german încă din 2014. Bărbatul i-ar fi ademenit cu bani