Antena Meniu Search
x

Video Cei doi prieteni căutați de aproape 20 de ore în râul Olt au strigat după ajutor înainte să dispară sub apă. Filmul tragediei din Giuvăreşti

Doi copii de 12 şi, respectiv 13 ani, din comuna Giuvăreşti, sunt căutaţi de scafandri în râul Olt. Căutările au început încă de seara trecută, după ce băieţii au fost daţi dispăruţi. Se ştie că aceştia au plecat singuri de acasă, la scăldat. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 18.07.2023, 14:00

Vezi și

 Cei doi copii nu au fost încă găsiți, iar căutările continuă. Vorbim de aproape 20 de ore de eforturi, pentru ca ei să fie scoși din apele învolburate, eforturi depus aici de pompierii de la ISU Olt, DOlj și Teleorman, dar și de zeci de voluntari din comună.

Totul a început ieri, în jurul orelor prânzului, atunci când copiii, împreună cu alți doi prieteni, au plecat de acasă, pentru a se răcori aici, la Olt.

Filmul tragediei din Giuvăreşti, unde doi copii de 12 și 13 ani au pierit în apele Oltului

Primul care a intrat în apă a fost copilul de 12 ani.

Pe acelaşi subiect

A strigat după ajutor, pentru că nu știa să înoate, iar după el a sărit prietenul lui în vârstă de 13 ani. Amândoi au pierit apoi sub apele învolburate ale Oltului.

Acasă, cei doi le-au spus părinților că pleacă la plimbare. La un moment dat, familia unuia dintre copiii care i-au însoțit s-a sesizat că lipsesc de prea multe ore și au început să îi caute. 

Cei doi copii au strigat după ajutor, iar câțiva oameni care se aflau în apropiere au sunat la 112, iar de atunci se desfășoară ample operațuni de căutare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Cei doi prieteni căutați de aproape 20 de ore în râul Olt au strigat după ajutor înainte să dispară sub apă. Filmul tragediei din Giuvăreşti