Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cel care i-a găsit spânzuraţi pe soţii Bogdan şi Anda Maleon face mărturisiri teribile: "Am rămas şocat. Când am ajuns la etaj, l-am văzut pe el ..." (Video)

Bogdan şi Anda Maleonau fost găsiţi morţi de unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai familiei, conf.dr. Liviu Pilat.

de Redactia Observator

la 28.12.2017 , 12:50

În ziua de Crăciun, Bogdan şi Anda Maleon erau aşteptaţi la masă, acasă la unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai familiei, conf.dr. Liviu Pilat, profesor al Facultăţii de Istorie de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“.

„Erau aşteptaţi să vină la noi la masă, că aşa stabilisem.

Articolul continuă după reclamă

De obicei veneau să ne întâlnim, familiile noastre erau prietene, aşa că, atunci când nu au mai dat niciun semn, am încercat să îi sunăm. Cum nu răspundea nimeni la telefon, am devenit îngrijoraţi, iar peste vreo oră am zis să trag o fugă pe la ei, să văd să nu se fi întâmplat ceva“, a declarat Liviu Pilat pentru ziaruldeiasi.ro.

Colegul şi prietenul lui Bogdan povesteşte că a ajuns la casa soţilor Maleon, din cartierul Moara de Vânt, strada Alistar, şi din exterior a văzut semne că ar fi cineva acasă, aşa că a sunat la sonerie. Însă nu a răspuns nimeni, şi a observat, încercând uşa, că e descuiată.

„Era ca şi cum ar fi fost acasă. Mi s-a părut ciudat. Am vorbit la telefon cu soţia mea, şi ea mi-a dat ideea să caut un vecin şi să ne uităm împreună prin casă. Am găsit chiar vecinul de vizavi, care era chiar atunci la maşină; am intrat în casă şi am început să luăm camerele la rând. Când am ajuns la etaj şi am mers în capăt, l-am văzut pe el atârnat. Am rămas şocat, şi am sunat atunci la 112“, povesteşte tulburat Liviu Pilat.

Bărbatul spune că Anda şi Bogdan erau o familie model.

„Nu aveau doar planuri îndepărtate, ci planuri de activitate, legate de serviciu... Şi erau o familie model. Era de admirat felul în care se înţelegeau, Bogdan era foarte grijuliu şi atent cu Anda, şi lucrurile astea le-am observat dintotdeauna, nu poţi să spui că se prefăceau. Sunt unele chestiuni care se pot mima, dar nici chiar aşa“, spune cel care a făcut macabra descoperire.

Liviu Pilat mărturiseşte că s-a întâlnit cu Bogdan Maleon chiar în miercurea dinaintea Crăciunului, la birou, cu patru zile înainte de tragedie, şi "totul părea normal".

Reamintim că soţii Bogdan şi Anda Maleon s-au spânzurat în seara de Ajun, la câteva ore diferenţă unul de celălalt. Medicii sosiţi la faţa locului, în urma sesizării făcute la 112, nu au mai putut face nimic pentru salvarea celor doi soţi. 

Astăzi, Bogdan şi Anda vor fi conduşi pe ultimul drum.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Cel care i-a găsit spânzuraţi pe soţii Bogdan şi Anda Maleon face mărturisiri teribile: "Am rămas şocat. Când am ajuns la etaj, l-am văzut pe el ..." (Video)