Antena Meniu Search
x

Video Cel mai important eveniment folk al anului are loc online, la sfârșitul lunii martie

Cel mai important eveniment folk al anului are loc chiar şi în pandemie. Gala OM BUN se mută însă online, ceea ce înseamnă că puteţi vedea totul ca şi cum aţi avea bilet în primul rând şi puteţi participa la concert din orice colţ al lumii.

de Redactia Observator

la 20.02.2021, 13:50

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Se anunţă a fi o gală cu totul specială - întinsă pe trei seri şi găzduită de 30 de artişti de renume, la 30 de ani de existenţă. 

Ducu Bertzi: Până una alta, Victor Socaiu, organizatorul galei, s-a gândit să-l facem online, pe parcursul a trei zile, câte 10 artiști pe seară. E o încercare de a ne aduna toți și de a sărbători 30 de ani de folk, 30 de ani de activitate. A fost o idee extraordinară a lui Victor, acum 30 de ani, să înceapă acest festival OM BUN. Titlul vine de la cântecul lui Dan Andrei Aldea, "Om bun deschide-ne poarta,dă-ne o coajă și nu ne goni". Și uite că așa a rămas.

Cum a fost 2020 pentru dumneavoastră?

Ducu Bertzi: Mi-a spus cineva că poate Cel de Sus o să ne dea anul ăsta în plus. A fost greu, cum a fost pentru toată lumea. Pentru un artist, să nu ai public, este foarte foarte greu. Și acum la gală vom avea 20 de locuri iîn sală, să fie 20 de spectatori să participe, să cânte cu noi. E foarte important. (...) Îmi pare rău că cele mai multe festivaluri nu s-au organizat. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Cel mai important eveniment folk al anului are loc online, la sfârșitul lunii martie