Antena Meniu Search
x

Zi de sărbătoare la cel mai mare festival vânătoresc din Romania, în Arad

A fost zi de sărbătoare pentru iubitorii de vânătoare din toată ţara. Mii de împătimiţi s-au adunat în judeţul Arad pentru a paticipa la cel mai mare festival din Romania, dedicat lor.

de Redactia Observator

la 24.09.2019, 11:26

Vezi și

A fost zi de sărbătoare pentru iubitorii de vânătoare din toată ţara. Mii de împătimiţi s-au adunat în judeţul Arad pentru a paticipa la cel mai mare festival din Romania, dedicat lor. Participanţii au avut parte de bucate alese, demonstraţii, concursuri şi de nelipsitele poveşti vânătoreşti. Pasionaţii au venit şi cu trofeele la ei, printre acestea un cerb carpatin premiat internaţional.

Festivalul desfăşurat în localitatea Bata, judeţul Arad, a adunat deopotrivă vânători, dar şi pofticioşi. Şi asta pentru că tentaţia de a gusta din delicioasele preparate vânătoreşti a fost greu de refuzat.

Vânătorii iscusiţi au adus cu ei şi trofeele adunate de-a lungul timpului. Nu puteau lipsi, fireşte, poveştile vânătoreşti. Ioan Tepei a avut ocazia să se numere printre cei care îi însoţeau pe Nicolae Ceuşescu la renumitele sale partidele de vânătoare.

Curioşii au avut parte şi de alte surprize pregătite de organizatori.

Festivalul a avut loc la casa de vânătoare care i-a aparţinut baronului Antoniu Mocioni, cel care a fost Mare Maestru de Vânătoare al Curţii Regale a României, iar în zonă veneau nobilii Europei.

Festivalul Vânătorilor din Bata s-a aflat, anul acesta, la cea de-a 12-a ediţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Zi de sărbătoare la cel mai mare festival vânătoresc din Romania, în Arad