Antena Meniu Search
x

Cel mai mare show aviatic din România s-a încheiat. Zeci de mii de oameni au stat cu ochii aţintiţi spre cer

Adrenalină la cote maxime şi zeci de mii de oameni fermecaţi de un spectacol unic! Cel mai mare show aviatic din România a adus o explozie de bucurie.

de Redactia Observator

la 25.08.2019, 11:51

Vezi și

Adrenalină la cote maxime şi zeci de mii de oameni fermecaţi de un spectacol unic! Cel mai mare show aviatic din România a adus o explozie de bucurie. Acrobaţiile executate perfect, chiar şi pe o vreme caniculară, au cucerit inimile spectatorilor. Piloţi experimentaţi, campioni din mai multe ţări, şi-au dat întâlnire pe cerul Capitalei.

Cu un stil de pilotaj unic, cei şase lituanieni de la Baltic Bees au încântat publicul cu manevre artistice de maximă dificultate.

Secretul zborului perfect sincronizat stă în anii de prietenie care îi leagă pe piloţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei mai încântaţi de show-ul aviatic au fost copii. Deja se visează aviatori.

Sub soarele arzător, la 35 de grade, spectatorii s-au înarmat cu umbrele şi sticle cu apă. Alţii au venit pregătiţi pentru o zi lungă. Şi-au adus cu ei inclusiv scaune.

Însă cel mai aşteptat moment a fost abia la final. După lăsarea întunericului, Jurgis Kayris, renumitul acrobat de origine lituaniană, în vârstă de 67 de ani, a făcut show cu materiale pirotehnice şi explozii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cel mai mare show aviatic din România s-a încheiat. Zeci de mii de oameni au stat cu ochii aţintiţi spre cer