Antena Meniu Search
x

Video Cel mai poluat oraş de pe planetă, acolo unde aerul este aproape irespirabil. Activităţile în aer liber, complet interzise pentru cel puţin 24 de ore

Montreal este în acest moment cel mai poluat oraş de pe planetă. Acolo aerul a devenit aproape irespirabil.

de Redactia Observator

la 26.06.2023, 13:52

Vezi și

Perdeaua de fum ce acoperă întreaga regiune de sud est a Canadei este rezultatul a sute de incendii de vegetaţie ce mistuie pădurile ţării de săptămâni întregi. Canada trece printr-un an fără precedent, cu peste 7,4 milioane de hectare arse de la începutul lui ianuarie.

Fumul dens va ajunge curând şi în Europa

În ultimele zile autorităţile au avertizat locuitorii să rămână cât mai mult timp în case, iar seara trecută a intrat în vigoare un ordin prin care activităţile în aer liber sunt complet interzise pentru cel puţin 24 de ore. Se anticipează că, fumul dens va ajunge curând şi în Europa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cel mai poluat oraş de pe planetă, acolo unde aerul este aproape irespirabil. Activităţile în aer liber, complet interzise pentru cel puţin 24 de ore