Meniu
Search
x

Cel mai tânăr român care s-a imunizat anti-COVID până în acest moment: un adolescent de 16 ani din București

Un adolescent de 16 ani şi 3 zile s-a vaccinat, sâmbătă, la un centru amenajat în judeţul Prahova, fiind cel mai tânăr român care s-a imunizat până în acest moment. Victor Antonescu a afirmat că a văzut vaccinarea ca pe o oportunitate de a scăpa mai repede de pandemie.

De Redactia Observator la 06.03.2021, 21:28
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Victor Antonescu are 16 ani şi 3 zile şi a fost vaccinat, sâmbătă, la un centru de vaccinare din judeţul Prahova. El este din Bucureşti, însă în judeţul Prahova au găsit părinţii săi un loc disponibil pentru imunizarea cu serul Pfizer

”Am zis că este o oportunitate foarte bună pentru mine să scap de virusul ăsta şi să pot ieşi mai relaxat pe stradă şi oriunde vreau”, a afirmat Victor Antonescu după vaccinare, îndemnându-i pe tineri să se vaccineze.

El a povestit că anul de pandemie pe care l-am traversat a fost foarte plictisitor pentru el.

La imunizarea celui mai tânăr român a participat şi prefectul judeţului Prahova, Cristian Ionescu.

”Îl felicit pentru acest pas important făcut pentru sănătatea lui şi a celorlalţi”, a afirmat Cristian Ionescu, precizând că-l aşteaptă pe Victor şi la rapel peste 21 de zile.

Până sâmbătă seară au fost imunizate 1.160.103 persoane.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Cel mai tânăr român care s-a imunizat anti-COVID până în acest moment: un adolescent de 16 ani din București