Antena Meniu Search
x

Cele mai bătrâne prostituate. S-au culcat cu 355.000 de bărbaţi

Sunt surori gemene şi locuiesc în Amsterdam. Louise şi Martine Fokken au 79 de ani şi nu se sfiesc să spună cu ce se ocupă. Mai mult, au vrut să spună tuturor cum este viaţa lor.

 Aşa că au lansat un film documetar despre viaţa lor şi o carte autobiografică. Martine mormăie ceva în timp ce Louise începe să povestească despre familiile forţate să plece din Amsterdam în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Mama lor era pe jumătate evreică, informaţie pe care au reuşit să o ţină secretă în perioada în care forţele naziste au invadat Olanda. "Bineînţeles, când aveam 14-15 ani nu ne închipuiam că o să lucrăm ca prostituate. Eram creative şi aveam vise", mărturiseşte Martine.

Loiuse a fost căsătorită şi are chiar şi copii. Aceştia au fost luaţi în grija statului. Bătrâna are pe dulap o fotografie în care se pot vedea chipurile micuţe ale copiilor ei.

"Spun tot timpul că soţul meu m-a bătut până m-a convins să fac asta. Era violent şi spunea că o să mă părăsească dacă nu acceptam să întreţin relaţii sexuale pe bani. A fost dragostea vieţii mele...." povesteşte bătrâna.

Louise a fost prima care a început să se prostitueze în anii '60. Câteva luni mai târziu, sora ei geamănă, Martine, a început şi ea să iasă la „produs".

Acum la 79 de ani, după 50 de ani de carieră, gemenele Louise şi Martine Fokkens au decis să se retragă. Motivul: şalele nu le mai ţin aşa cum le ţineau odată şi artrita face anumite poziţii sexuale imposibile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Cele mai bătrâne prostituate. S-au culcat cu 355.000 de bărbaţi