Antena Meniu Search
x

Video Cele mai căutate cadouri de Paşte. Românii alocă sume mari de bani în această perioadă

Potrivit tradiţiei, de Paşte trebuie să-ţi reînoieşti garderoba. Aşa că centrele comerciale sunt pline în această perioadă de oameni dornici să-şi cumpere haine noi. Însă pe lista de cumpărături sunt incluse şi darurile pentru cei dragi. Mai ales că în ultimii ani Iepuraşul a devenit la fel de darnic ca Moş Crăciun.

Andra Mitu
de Andra Mitu

la 26.04.2021, 17:14

Vezi și

Pe lista de cumpărături pentru Paşte au intrat de mulţi ani şi cadourile. Doar că la noi iepuraşul a devenit la fel de bogat în daruri ca Moş Crăciun.  

Haine la modă, produse cosmetice, telefoane inteligente, bijuterii  – sunt doar câteva dintre cadourile făcute de români în această perioadă. 

Cosmeticele şi hainele, la mare căutare

Produsele cosmetice sunt la mare căutare în această perioadă, din acest depozit pleacă zilnic spre clienţi peste 1.000 de colete. În ceea ce priveşte suma alocată pentru produsele de îngrijire, aceasta variază între 180 şi 200 de lei.

Sunt mulţi însă şi cei care vor să ofere în dar produse vestimentare. În acest caz, bugetul alocat pentru îmbrăcăminte şi încălţăminte este undeva la 500 de lei, asta în vreme ce într-o lună normală, fără sărbători, o familie nu alocă mai multe de 240 de lei pentru îmbrăcăminte şi încălţăminte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cele mai căutate cadouri de Paşte. Românii alocă sume mari de bani în această perioadă