Antena Meniu Search
x

Galerie foto Celebrele mănuşi ale senatorului Bernie Sanders au ajutat la strângerea a 1,8 milioane de dolari pentru acţiuni caritabile

Mănușile lui Sanders au fost realizate de Jen Ellis, profesoară la școala elementară din Vermont, care are o afacere secundară cu mănuși din lână reciclată.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 28.01.2021, 14:35

  • Apariţia senatorului a devenit subiect amplu de discuţie în online
  • Internauţii şi-au exersat creativitatea după ce au văzut fotografia cu senatorul

Celebrele mănuși de lână pe care le-a purtat senatorul american Bernie Sanders la inaugurarea prezidențială, au provocat nesfârşite „meme-uri” pe reţelele de socializare, internauţii neîncetând să îşi exercite creativitatea şi să îl introducă pe senator în diferite ipostaze, inclusiv ca „invitat” la Cina Cea de Taină, la metrou, pe lună sau în Asia Express, alături de Bontea şi Răzvan Fodor.

Mănuşile lui Bernie Sanders, cunoscute în toată lumea

După ce imaginea sa a fost amplu folosită în mediul online pentru glume şi meme-uri, stârnind amuzament la nivel mondial, finalul a fost unul mai mult decât fericit. Apariţia de neuitat cu celebrele mănuşi a ajutat la strângerea a 1,8 milioane de dolari în ultimele 5 zile pentru organizaţii caritabile în Vermont, portivit senatorului.

Suma provine din vânzarea de mărfuri cu imaginea sa, din 20 ianuarie, în care stă cu braţele şi picioarele încrucişate, îmbrăcat cu o parka maro şi având în mâini celebrele mănuşi din lână reciclată.

Sanders a pus prima marfă denumită „Chairman Sanders”,care include tricouri, hanorace și autocolante, pe site-ul său web, iar în mai puțin de 30 de minute stocul era epuizat. Potrivit spuselor sale, şi-a petrecut tot weekendul, până luni dimineaţă, pentru a realimenta stocurile pe site, vânzările continuând să crească.

„Eu și Jane am fost uimiți de toată creativitatea arătată de atât de mulți oameni în ultima săptămână și suntem bucuroși că putem folosi faima mea pe internet pentru a ajuta oamenii care au nevoie. Dar chiar și această sumă de bani nu înlocuiește acțiunea Congresului și voi face tot ce pot în Washington pentru a mă asigura că oamenii din Vermont și din toată țara primesc ajutorul de care au nevoie în mijlocul celei mai grave crize pe care o avem”, a declarat Bernie Sanders.

Profesoara a fost sunată de Bernie Sanders în weekend pentru a-i spune de frenezia care are loc pe reţelele de socializare datorită mănuşilor făcute de ea, dar şi despre suma exorbitantă pe care a strâns-o pentru organizaţii de caritate în Vermont, potrivit Today.

Ea a spus că a mai făcut încă trei perechi de mănuși și le-a donat pentru strângerea de fonduri Passion 4 Paws Vermont, Outright Vermont și va scoate la licitație o pereche pe eBay pentru a strânge bani care să-i asigure facultatea fiicei sale.

Apariţia lui Sanders şi acţiunile de după au stârnit și alte eforturi caritabile. O păpușă croșetată de senator a fost scoasă la licitație online, iar Burton Snowboards a donat 50 de jachete Departamentului pentru Copii și Familii din Burlington, în numele lui Sanders.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Celebrele mănuşi ale senatorului Bernie Sanders au ajutat la strângerea a 1,8 milioane de dolari pentru acţiuni caritabile