Antena Meniu Search
x

Centrul Capitalei, transformat într-o uriașă scenă de teatru

Chiar dacă a plouat centrul Capitalei s-a umplut aseară de artişti în costume extravagante.

Vezi și

Chiar dacă a plouat centrul Capitalei s-a umplut aseară de artişti în costume extravagante. Extratereştri, roboţi, fluturi uriaşi şi păpuşi au defilat pe picioroange sau printre spectatori pe ritmul tobelor.

Centrul Capitalei s-a transformat în acest weekend într-o uriaşă scenă de teatru. 13 companii dintre cele mai importante din Europa participă la "B-FIT in the Street!". Îmbrăcaţi în costume viu colorate artiştii au fost la înălţime. La propriu dar şi la figurat.

Înarmaţi cu umbrele sau îmbrăcaţi cu pelerine de ploaie, sute de spectatori i-au urmat pe actorii străini costumaţi în roboţi, fluturi, flori, girafe şi păpuşi din faţa Ateneului Român până în Piaţa Universităţii.

La spectacol a ajuns şi o mireasă. Câţiva nuntaşi au furat-o de la petrecere ca să-i arate show-ul. Negocierile au durat ceva, iar mireasa şi nuntaşii au putut admira şi focul de artificii.

"B-FIT in the Street!" se va încheia în această seară! Trupele de actori îşi vor lua la revedere de la spectatori în Piaţa Constituţiei la o petrecere cu spumă şi focuri de artificii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Centrul Capitalei, transformat într-o uriașă scenă de teatru