Antena Meniu Search
x

Video Centura Sucevei a luat-o la vale la 8 ani după inaugurare. Experţii dau vina pe vremea din ultima perioadă

Pericol pe şoseaua de centură a Sucevei din cauza alunecărilor de teren! La doar 8 ani după ce a fost dată în funcţiune, o porţiune din centura Sucevei are nevoie de consolidare din cauza pământului care a luat-o la vale.

de Angela Bertea

la 19.05.2023, 14:47

Vezi și

Specialiștii cred că o posibilă cauză ar putea fi precipitațiile înregistrate în ultima perioada. Topirea stratului de zăpadă consisntent, de luna trecută, ar fi dus la infiltrarea de apă în malul de pământ, plus ploile căzute zilele trecute.

Va fi efectuată o expertiză în perioada următoare, pentru a se stabili ce s-a întâmplat excat și ce măsuri se impun. În acest moment, traficul rutier nu este afectat. Zona a fost semnalizată și asta pentru că falia de pămân ce s-a desprins a pus presiune, iar dalele betonate ale șanțului au ajuns spre carosabil mai bine de jumătate de metru. 

Apele pluviale au săpat adevărate cratere îm pământ

În perioada următoare vor fi efectuate lucrări de îndepărtare a pământului ce a luat-o la vale. Este vorba de primul tronson de al șoselei de Centură, acre leagă Suceava de localitate Pătrăuți. Acesta preia și traficul din spre vama Siret.

Nu este singura problemă apărută pe acest tronson, apele pluviale au săpat mai jos adevărate cratere îm pământ din zona unui viaduct. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Centura Sucevei a luat-o la vale la 8 ani după inaugurare. Experţii dau vina pe vremea din ultima perioadă