Antena Meniu Search
x

Video Cerere în căsătorie, la Untold: DJ-ul belgian Lost Frequencies a fost cel care a adus buchetul. A fost o noapte electrizantă şi la SAGA, în Bucureşti

A fost noaptea festivalurilor şi a distracţiei. 75 de mii de tineri din peste o sută de ţări au umplut Cluj Arena la Untold, cel mai mare festival de muzică din România. În Capitală s-a dansat până dimineaţa la Saga, alternativa Untold pentru bucureşteni. Nu toată lumea s-a bucurat de festivalul din nordul Bucureştiului. Mii de oameni s-au plâns de zgomot, dar şi de traficul care a fost dat peste cap.

de Redactia Observator

la 12.09.2021, 20:53

Vezi și

David Guetta a fost surpriza celei de-a treia seri Untold. DJ-ul numărul 1 al lumii a venit să cânte pe stadionul Cluj Arena cu o seară mai devreme, după ce Dimitri Vegas & Like Mike şi-au anulat concertul. DJ-ul şi producătorul francez şi-a încântat zecile de mii de fani veniţi din peste 100 de ţări cu un show de zile mari. Printre cei aflaţi în public a fost şi comediantul Mircea Bravo.

După un control rapid al echipajelor detaşate la Untold, ministrul de Interne, Lucian Bode, a fost surprins la unul dintre barurile din zona VIP, fără mască de protecţie, ca majoritatea celor prezenţi. Pe pagina sa de Facebook, ministrul a apărut însă cu mască, alături de primarul Clujului, Emil Boc.

Înainte de a urca pe scenă, DJ-ul belgian Lost Frequencies a răspuns întrebărilor jurnaliştilor. În plină conferinţă de presă, a fost martorul unei cereri în căsătorie. Buchetul de flori pentru viitoarea soţie a fost adus chiar de celebrul DJ. De fapt, totul fusese pregătit din timp, cu complicitatea producătorului belgian şi a organizatorilor.

A fost o noapte albă şi la Saga Festival, primul festival de muzică electronică din Bucureşti. Zeci de mii de tineri s-au distrat la Romaero Băneasa,  pe muzica DJ-ului olandez Nicky Romero. "Sunt foarte fericit că mă întorc la SAGA! Am fost de multe, multe ori în România. Ultima dată când am fost aici a fost acum doi ani, cred că în 2019, chiar înainte de lockdown şi am amintiri foarte frumoase de aici", a spus DJ-ul Nicky Romero. Festivalul Saga continuă şi în această seară, cu Robin Schulz, Vini Vici şi Antonia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cerere în căsătorie, la Untold: DJ-ul belgian Lost Frequencies a fost cel care a adus buchetul. A fost o noapte electrizantă şi la SAGA, în Bucureşti