Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cererile pentru taberele urbane au crescut în ultima perioadă. Care e preţul pe săptămână, pentru un singur copil

Cine nu are bunici, să îşi cumpere...Ori pregătiţi câteva sute de lei pe săptămână dacă nu aveţi cu cine să lăsaţi copiii atunci când vă întoarceţi din vacanţă. Cererile pentru taberele urbane au crescut simţitor, chiar înainte să înceapă şcoală. Cât părinţii sunt la serviciu, copiii fac drumeţii în pădure, înoată sau iau lecţii de magie.

de Mădălina Iacob

la 16.08.2024 , 19:59

Prima lecţie de dimineaţă e demnă de Hogwarts, celebra şcoală de magie din Harry Potter. După o vară plină de actitivăţi, Iris e in prima saptamana la şcoala de vară. "Mergem in excursii nenumarate, in afara Bucurestoului, cu trenul, la castele, la obiective turistice copiii invata din experiente, aceasta generatie nu mai este generatia profesorilor cu creta in mana. Cererea este foarte mare", a declarat Iuliana Radu, manager proiect.

Care e preţul pentru taberele urbane

Programul a continuat la muzeu, iar după prânz, cu o lecţie în parcul Cişmigiu. Pentru toate acestea, părinţii trebuie să plătească cel puţin 550 de lei pe săptămână pentru fiecare copil. Excursiile cu trenul la mare sau la munte costă în plus. Copiii pot lua lecţii de actorie, înot sau tenis, iar dacă vor experienţe în pădure, drumeţii şi lecţii de zoologie, tariful creşte. simţitor, până la 400 de euro pe săptămână. Programul este de la 8 dimineaţa la 6 seara.

Vezi și

"Îi pregăteşte pentru viaţa, este vorba despre flexibilitate, de spontaneitate si sa te adaptezi la situatii noi. Venim cu binoclul, poate punem o înregistrare cu o anumita pasare, si stam la panda", a declarat George Năzăreanu, biolog.

Mădălina Iacob Like

De la prima transmisiune live, la înâlnirea cu Papa Francisc, funeraliile Reginei Elisabeta a doua, încoronarea regelui Charles şi până la ceremonia luminii sfinte din Ierusalim, meseria de jurnalist mă surprinde şi mă învaţă întotdeauna câte ceva.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Cererile pentru taberele urbane au crescut în ultima perioadă. Care e preţul pe săptămână, pentru un singur copil