Chef Florin Dumitrescu, printre stelele gastronomiei mondiale
Când vorbim despre mâncare, unul dintre primele nume care ne vin în minte este chef Florin Dumitrescu. Împreună cu Ştefan, discipolul său, chef Florin Dumitrescu a participat la un concurs culinar la Milano
Când vorbim despre mâncare, unul dintre primele nume care ne vin în minte este chef Florin Dumitrescu. Împreună cu Stefan, discipolul său, chef Florin Dumitrescu a participat la un concurs culinar la Milano
După ce i-a jurizat, alături de alți doi chefi – Jerzy Pasikowski din Polonia și Jiri Ştift din Cehia – pe concurenții din regiunea Europa de Est, Florin Dumitrescu a mers de data aceasta în calitate de mentor în Italia, acolo unde l-a încurajat şi supravegheat pe Stefan Barca, cel care reprezintă Europa de Est în concurs. Este primul mentor din România la această competiție.
Preparatul care i-a dat pe spate pe experţi a fost "Cine a ucis-o pe Bambi!?": carne de cerb cu fructe de pădure.
Acum, Chef Florin Dumitrescu, jurat Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor, mai are un singur gând: să ducă în întreaga lume gustul românesc.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰