Antena Meniu Search
x

Chef Joseph Hadad, aniversare cu gust!

De un an de zile, unul dintre cei mai renumiţi chefs din România, chef Joseph Hadad, ne încântă papilele gustative. Pentru a sărbători, a dat petrecere mare la restaurantul său din Capitală.

De un an de zile, unul dintre cei mai renumiţi chefs din România, chef Joseph Hadad, ne încântă papilele gustative. Pentru a sărbători, a dat petrecere mare la restaurantul său din Capitală 

O nebunie de desert, o simfonie. Sunt toate gusturile şi Nordul Africii şi Italia. Toate ţările. Este călătoria restaurantului Joseph Hadad.Munţii, pământul, străzile pe care a păşit în ultimii 50 de ani.

E desertul cu care şi-a răsfăţat Joseph Hadad clienţii care au trecut pragul restaurantului său, la un an de la deschidere.

Joseph Hadad spune că a găsit reţeta succesului în afaceri: "Bucătăria este artă şi trebuie lucrat cu inima, cu dragoste în farfurie, în mâncare, în farfurie, dacă nu faci aşa ceva, nu poţi să reuşeşti"

Într-un an a ajuns deja cu restaurantul său la inimile vedetelor. Acum, vrea să-i cucerească pe toţi românii. Chef Joseph Hadad are în spate o carieră de peste 30 de ani

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Chef Joseph Hadad, aniversare cu gust!