Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Chirurg din Caracal, accident grav pe un drum din Dolj. A ajuns cu mașina pe contrasens după ce s-a urcat băut la volan

Un renumit medic chirurg din Caracal este suspectat că a provocat un accident violent, după ce s-a urcat la volan băut. La testarea cu etilotestul, rezultatul a arătat o valoare de un miligram de alcool pur în aerul expirat.      

de Redactia Observator

la 01.08.2024 , 15:00

Doctorul Bogdan Persu, care este şeful secţiei de chirurgie a spitalului din Caracal, a ajuns cu maşina pe sensul opus de mers, unde a lovit un alt autoturism condus de o femeie de 42 de ani. Şoferiţa a fost rănită în impact şi a ajuns la spital după ce a fost testată pentru alcool.

Chirurg băut la volan, accident pe un drum din Dolj

Dacă în cazul ei rezultatul a fost negativ, la testarea medicului etilotestul a arătat o valoare de un miligram de alcool pur în aerul expirat. Mai mult, medicul se îndrepta în această stare la serviciu. 

Vezi și

"În dimineața zilei de 01 august a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DN 6, în afara localității Leu, a avut loc un accident rutier.  La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj care au stabilit că un bărbat de 52 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, din direcția Craiova către Caracal, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 42 de ani, din municipiul Craiova. În urma evenimentului rutier, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spital. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul femeii, iar în cazul bărbatului, valoarea indicată a fost de 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice", a transmis IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Chirurg din Caracal, accident grav pe un drum din Dolj. A ajuns cu mașina pe contrasens după ce s-a urcat băut la volan