Antena Meniu Search
x

Chitaristul Al Di Meola a fost externat din spital. Ce spune artistul despre medicul român care l-a salvat

Chitaristul Al Di Meola a fost externat din spital, după ce în urmă cu cinci zile i s-a făcut rău în timpul concertului susţinut la Arenele Romane. Artistul a mulţumit, într-o postare pe Facebook, echipei de la Bagdasar-Arseni şi a transmis că le va fi veşnic recunoscător medicului şi asistentelor. 

de Redactia Observator

la 03.10.2023, 10:13

- Facebook

În urmă cu cinci zile, chitaristul de Jazz Al Di Meola a fost internat la spitalul Bagdasar Arseni cu probleme cardiace, după ce i s-a făcut rău pe scenă, la Arenele Romane, în timpul unui concert. 

După aproape o săptămână, chitaristul american a fost externat, veste anunţată chiar de artist pe reţelele sociale. Al Di Meola a ţinut să le mulţumească medicului şi asistentelor care i-au salvat viaţa şi a transmis că le va fi veşnic recunoscător.

"Am fost externat după cinci zile din spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti. Încă nu-mi vine să cred că mi s-a întâmplat asta. Medicul Valentin Chioncel mi-a salvat viaţa şi voi fi veşnic recunoscător lui şi echipei incredibile", a scris artistul, pe Facebook. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Chitaristul Al Di Meola a fost externat din spital. Ce spune artistul despre medicul român care l-a salvat