Antena Meniu Search
x

Video Cimitirul Bogaţilor din Alexandria, prădat de hoţi. Indivizii au şi desfăcut câteva sicrie

Cimitirul Bogaţilor din Alexandria a fost prădat de hoţi. Poliţiştii au fost sesizaţi că mai multe cavouri, cele mai impozante din Cimitirul Sfanta Adormire, au fost sparte în ultimele două zile. Şi, chiar dacă în zonă sunt o mulţime de afişe care avertizează că zona este supravegheată video, hoţii nu au fost descurajaţi. Oamenii sunt revoltaţi şi spun că din cavouri au dispărut şi bunuri valoroase.

de Bogdan Ocnaru

la 13.07.2021, 15:14

Vezi și

Din primele informaţii reiese faptul că ar exista deja un cerc de suspecţi. Ar fi persoane care locuiesc în această zonă a Alexandriei, oameni care au fost audiaţi duminică, dar şi ieri. Au dat aşadar declaraţii şi în momentul în care se vor strânge probe, procurorii vor lua şi alte măsuri.

Prejudiciul este de 17.000 de lei. Sunt obiecte personale pe care decedaţii le aveau asupra lor, pentru că aceşti indivizi au şi desfăcut câteva sicrie şi au furat ce au găsit înăuntru.  Audierile continuă, victimele, păgubiţii sunt consternaţi şi speră ca vinovaţii să fie aduşi cât mai repede în faţa justiţiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Cimitirul Bogaţilor din Alexandria, prădat de hoţi. Indivizii au şi desfăcut câteva sicrie