Antena Meniu Search
x

Video Cimitirul, loc de contrabandă cu ţigări. Poliţiştii au descoperit mii de pachete ascunse printre morminte

Razie printre morminte la Botoşani. Poliţiştii de frontieră au descoperit mai multe colete cu ţigări de contrabandă ascunse într-un cimitir din localitatea Păltiniş.

de Redactia Observator

la 18.02.2022, 17:33

Vezi și

În data de 16 februarie, poliţiştii de frontieră botoşăneni au organizat o acţiune, pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete, la care au participat poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut şi Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani.

Pe timpul acţiunii, în jurul orei 21.00, un echipaj a descoperit abandonate în cimitirul din marginea localităţii Păltiniş, mai multe colete voluminoase, ambalate în folie şi prevăzute cu chingi de transport, arată un comunicat al instituției.

La inventarierea bunurilor a reieşit faptul că în colete se aflau ţigarete, fiind stabilită cantitatea de 134.680 de ţigarete (6.734 de pachete), în valoare de 68.000 de lei, bunuri ce au fost ridicate de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cimitirul, loc de contrabandă cu ţigări. Poliţiştii au descoperit mii de pachete ascunse printre morminte