Antena Meniu Search
x

Cinci tineri au rupt cu Opelul un parapete pe podul nou de la Agigea şi s-au prăbuşit într-o râpă. Maşina a luat foc - VIDEO

Accident spectaculos, în această dimineaţă, în Constanţa, pe A4, în zona podului nou din Agigea. Un Opel Vectra, în care se aflau cinci tineri, a rupt un parapete, s-a prăbuşit într-o râpă şi a luat foc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.06.2021, 10:32

Vezi și

Din primele informaţii, cei patru pasageri, două fete şi doi băieţi, cu vârste între 14 şi 22 de ani, au ieşit singuri din maşină, până la sosirea echipajelor de pompieri şi înainte ca maşina să ia foc.

La fel şi şoferul de 26 de ani.

Toţi cei cinci au fost transportați la  spital pentru investigații medicale, cu răni ușoare.

Pe acelaşi subiect

Maşina implicată în accident, un Opel Vectra, este înmatriculată în județul Mehedinți, iar şoferul este bucureştean. Potrivit unor surse, cei patru pasageri, din Buzău și Călărași, erau băuţi în momentul producerii accidentului. 

Dosar penal după accident

"În această dimineață, în jurul orei 05.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în afara localității Agigea (sensul giratoriu cu DN 39A), unde un vehicul a intrat în coliziune cu bara metalică de protecție. 

În urma impactului, autoturismul a luat foc, din fericire toți ocupanții reușind să iasă din acesta. 

Conducătorul auto, un bărbat de 26 de ani, precum și cei 4 patru pasageri, cu vârste cuprinse între 14 și 22 de ani, au fost transportați la  spital pentru investigații medicale, cu răni ușoare, acestora fiindu-le recoltate și probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge", a transmis ISU Dobrogea.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor şi imaginilor obţinute de reporterul Observator Andreea Filip -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Cinci tineri au rupt cu Opelul un parapete pe podul nou de la Agigea şi s-au prăbuşit într-o râpă. Maşina a luat foc - VIDEO