Antena Meniu Search
x

Cinci tineri din Suceava au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu maşina

S-au răsturnat cu maşina mai ceva ca-n filme şi, în final, au ajuns la spital. Pentru cinci tineri din Suceava, o petrecere s-a încheiat, în miez de noapte, cu un accident.

Vezi și

S-au răsturnat cu maşina mai ceva ca-n filme şi, în final, au ajuns la spital. Pentru cinci tineri din Suceava, o petrecere s-a încheiat, în miez de noapte, cu un accident.

Oamenii veneau din Belgia. Seara trecută au crezut că nu mai ajung acasă. La intrare în Suceava, au avut ghinionul să fie loviţi de un bolidul scăpat de sub control. Şoferul nu a mai avut cum să evite impactul. Autoturismul s-a rostogolit, a fost proiectat pe capota maşinii lor şi, în final, a aterizat pe trotuar, cu roțile în sus.

Între fiare sunt prinşi cinci tineri. Doi dintre ei, în stare critică. După ce au primit ajutor medical, răniţii au fost duşi de urgență la Spitalul din Suceava.

Şoferul care s-a răsturnat cu maşina a fugit imediat după accident. Poliţiştii îl caută. Au deschis deja un dosar penal. Se pare că nu avea permis de conducere.

Pentru vătămare corporală din culpă este cercetat şi un bărbat din Constanţa. Mergea spre centrul oraşului, împreună cu doi prieteni, când a pierdut controlul volanului. A intrat cu maşina într-un picior de pod şi a revenit pe banda de circulaţie, cu roţile în sus.

Martorii accidentului spun ca avea viteză mare. În urma accidentului, unul dintre tineri a ajuns la spital cu lovituri la cap. Poliţia Rutieră a deschis o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Cinci tineri din Suceava au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu maşina