Antena Meniu Search
x

Cine e olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana. Tudorel Butoi: "Neşansa acestui ameţit e că acum avem cadavrul" (Video)

Principalul suspect în cazul uciderii fetiţei de 11 ani din Dâmboviţa, Adriana Feraru, este un cetăţean olandez. Bărbatul ar fi ajuns în Gura Şuţii cu o maşină închiriată din Bucureşti, care apare şi pe camerele de supraveghere din localitate.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.09.2019, 11:26

Tudorel Butoi, detalii despre olandezul bănuit că a omorât-o pe Adriana Mihaela Feraru
Cine e olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana Feraru, fetiţa răpită din Gura Şuţii - Observator.tv

Principalul suspect în cazul uciderii fetiţei de 11 ani din Dâmboviţa, Adriana Feraru, este un cetăţean olandez. Bărbatul ar fi ajuns în Gura Şuţii cu o maşină închiriată din Bucureşti, care apare şi pe camerele de supraveghere din localitate.

Deznodământ tragic în cazul fetiţei de 11 ani din Dâmboviţa, Adriana Feraru, dispărută şi cautată timp de două zile de sute de poliţişti, jandarmi şi localnici. 

Adriana a fost gasită moartă pe un câmp, la câţiva kilometri de casă. 

Principalul suspect este un cetăţean olandez, bărbatul fiind bănuit că a ucis-o pe copilă şi i-a ascuns trupul într-un lan de porumb.

Olandezul suspectat că ucis-o pe Adriana a fugit din România

Individul ar fi fugit deja din România încă de sâmbătă, iar cunoscutul psiholog criminalist Tudorel Butoi crede că este vorba despre un pedofil, care a lăsat în urmă probe care să îl pot incrimina. 

"Pista asta duce către un psihopat sexual, un pedofil. Plaga asta se extinde, nu numai la noi, ci şi în Europa. FBI a declanşat o adevarată cruciadă împotriva pedofililor, principiul e că oriunde ar săvârşi o astfel de faptă, sunt urmăriţi pe tot pământul. Neşansa acestui ameţit e că acum avem cadavrul, urmele pe care le-a lăsat, sunt probe. 

E vorba despre impulsivitatea lor, de incapacitatea frânelor, de terminarea problemelor repede. Probabil că a sugrumat-o pe fetiţă, pentru că nu sunt urme de înjunghiere", a declarat Tudorel Butoi la Antena 3.

Maşina olandezului filmată de camerele de supraveghere

Despre cetăţeanul olandez suspectat că a răpit-o şi ucis-o pe Adriana Feraru, jurnalistul Adina Anghelescu a precizat că anchetatorii au refăcut traseul cu imagini din aeroport de pe camerele de supraveghere, iar olandezul s-a îmbarcat primul pentru aeronava pe ruta Bucureşti-Amsterdam. 

"Cu siguranţă vor fi făcute demersuri pentru o eventuală comisie rogatorie având în vedere că avem tratat de cooperare judiciară. Mai mult ca sigur, va ajunge în faţa autorităţilor", a afirmat Adina Anghelescu la Sinteza Zilei. 

Adriana Feraru a fost răpită la doar 350 de metri de casă

Mihaela Adriana Fieraru, o fetiţă de 11 ani din Gura Şuţii a dispărut vineri, după ce a plecat de la şcoală, fiind găsită fără viaţă duminică, pe marginea unui drum agricol de lângă comuna în care locuia.

O cameră de supraveghere a filmat-o vineri, după ce a ieşit de la şcoală.

În imagini se vede cum fata merge singură pe stradă, poartă în spate ghiozdanul şi e îmbrăcată conform descrierii din momentul dispariţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Cine e olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana. Tudorel Butoi: "Neşansa acestui ameţit e că acum avem cadavrul" (Video)