Antena Meniu Search
x

Cine e poliţistul rănit de un şofer agresiv, care refuzase legitimarea. La 26 de ani, Andrei nu s-a pierdut cu firea şi a acţionat imediat

Scandalurile par să se ţină lanţ în traficul din Bucureşti, iar cazul şoferului agresiv, care a refuzat miercuri să se legitimeze la cererea poliţiştilor nu face excepţie. Bărbatul, care făcea curse în regim ridesharing, a fost oprit de Andrei, un tânăr poliţist de 26 de ani care nu a ezitat să acţioneze când şoferul recalcitrant a încercat să fugă chiar de lângă oamenii legii.

de Redactia Observator

la 06.05.2022, 15:27

Andrei, poliţistul de 26 de ani, nu s-a pierdut cu firea
Andrei, poliţistul de 26 de ani, nu s-a pierdut cu firea - Facebook MAI

Un scandal a tulburat circulaţia din Capitală, cu două zile în urmă, după ce un şofer reclacitrant a fost oprit de poliţişti pentru o verificare de rutină. Bărbatul, care opera curse în regim ridesharing, a refuzat să se legitimeze. Când Andrei, poliţistul în vârstă de 26 de ani, i-a cerut să prezinte actele, acesta a răspuns agresiv: "Dă-mi amendă! Hai, că am treabă! (...) Vrei să cobor? Dacă cobor te nenorocesc, eşti nebun!"

Şoferul a încercat să fugă, deşi îl oprise Poliţia

Şi nu s-a oprit aici: a închis şi geamul peste mâna poliţistului, iar apoi a încercat să plece. "Ce faceţi? (...) Lăsaţi maşina pe loc! Rămâneţi pe loc, v-am zis! Rămâneţi pe loc! Rămâneţi pe loc, v-am zis! Coboară din maşină! Coboară din maşină!", a replicat tânărul poliţist, fără să se piardă cu firea.

Poliţistul a chemat întăriri şi a fost nevoit să spargă geamul maşinii şi să-l scoată pe bărbat cu forţa din autoturism. Şoferul a fost dus la secţia de poliţie şi a fost reţinut pentru ultraj şi ameninţare. 

Cine e poliţistul care l-a oprit pe bărbat

Pentru modul în care a acţionat, Andrei a fost felicitat şi de Ministerul Afacerilor Interne. "Colegul nostru a acționat imediat, ferm și fără echivoc. Astfel, conducătorul auto a fost scos din mașină și imobilizat. Deci, el este acel polițist. Are 26 de ani și este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție din Câmpina, promoția 2018. Andrei, ai și felicitările noastre pentru modul în care ai acționat!", se arată în postarea de pe pagina de Facebook a MAI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Cine e poliţistul rănit de un şofer agresiv, care refuzase legitimarea. La 26 de ani, Andrei nu s-a pierdut cu firea şi a acţionat imediat