Antena Meniu Search
x

Video Cine e prima doctoriță de familie prinsă cu "vaccinarea la chiuvetă". A fost constrânsă de soț, antrenor al echipei Pucioasa

Adeverinţe de vaccinare pentru sportivi care nu au fost imunizaţi. Au fost percheziţii în această dimineaţă la mai multe domicilii din judeţul Dâmboviţa. Vorbim de celebra metodă "vaccinare la chiuvetă". O doctoriţă de familie şi soţul ei, patronul clubului de fotbal de la Pucioasa, sunt principalii vizaţi. Adeverinţele ar fi fost eliberate pentru ca jucătorii să poată participa la o competiţie. 

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 02.09.2021, 14:06

Vezi și

Totul s-a petrecut în lunile iulie-august atunci când doctorița de familie, influențată de soțul care este antrenor de fotbal în Pucioasa, ar fi eliberat 10 adeverințe de vaccinare neconforme. Acele 10 persoane, beneficiare ale documentelor, nu au fost niciodată imunizate. 

Medicul de familie a introdus în sistemul informatic date false. Acest lucru a ieșit la iveală și a ajun la urechile anchetatorilor, în urmă cu câteva săptămâni, iar în această dimineață au fost făcute mai multe percheziții, inclusiv la cabinetul medical din Corbii Mari. 

Atât doctorița de familie cât și asistenta au fost audiate, într-o primă fază, urcate în mașina de poliție și duse la Inspectoratul Județean de Poliție din Târgoviște pentru ca aceste audieri să continue. Sunt acuzate de fals intelectual, dar și de fals informatic. Pe lista oamenilor legii se află și soțul medicului, care a fost dus, de asemenea, la audieri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Cine e prima doctoriță de familie prinsă cu "vaccinarea la chiuvetă". A fost constrânsă de soț, antrenor al echipei Pucioasa