Antena Meniu Search
x

Video Cine este femeia din Timişoara, incendiată de vecin. “Am văzut-o fugind în flăcări, aşa ceva nu am văzut în viaţa mea"

O crimă înfiorătoare a cutremurat Timişoara! Un tânăr de 22 de ani a turnat benzină pe o vecină şi apoi i-a dat foc. Femeia a murit după nici o zi de chin, iar cu ultimele puteri şi-a denunţat criminalul. Pentru că a fost internată în mai multe rânduri la Psihiatrie, vecinii nu au crezut-o.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 14.07.2021, 19:41

Vezi și

Luat la întrebări de poliţişti, băiatul a recunoscut fapta. Anul trecut i-a dat cu un ciocan în cap în urma deselor certuri. Nici autorităţile, nici vecinii nu au crezut însă că viaţa femeii e în pericol şi nu au făcut nimic.

“Am văzut-o fugind în flăcări, aşa ceva nu am văzut în viaţa mea, când a ajuns în parcare nu mai avea pic de haină pe ea şi era arsă din cap până în picioare”, spune un martor. Încă şocat de ce a văzut, bărbatul nu şi-a dat seama că a fost martorul unei crime cu premeditare.

A alergat în flăcări 60 de metri 

Femeia a ieşit din casa scării şi a alergat în jur de 60 de metri până când s-a prăbuşit într-o parcare. O farmacistă din zonă a reuşit să stingă flăcările şi apoi a chemat ambulanţa. În tot acest timp, femeia a repetat obsesiv numele celui care i-a fost călău. Avea probleme psihice vechi şi vecinii au crezut că aiurează.

Pe acelaşi subiect

„S-a incendiat şi a luat-o la fugă de-acolo din holul ăla”, spune un vecin.

„Ea tot timpul a strigat că i-a dat foc unul, dar el nu-i acasă, e student, şi-a dat licenţa”, continuă martorul.

Femeia a ajuns la spital cu arsuri de gradul doi şi trei pe 98 la sută din suprafaţa corpului. Doar tălpile nu i-au fost arse. Gheorghe Nodiţi: „Din păcate starea de şoc post-combustional a fost foarte agresivă şi azi dimineaţă în jur de ora 6 a decedat”.

Cine este femeia incendiată

Anchetatorii au luat în serios mărturisirea femeii şi adevărul a ieşit la iveală după câteva ore. Nu s-a sinucis, ci a fost incendiată de vecinul ei de la parter. Un tânăr de 22 de ani, student la Fizică Medicală, care locuia împreună cu părinţii lui în apartamentul de sub cel al victimei. În faţa anchetatorilor, a recunoscut tot.

Tânărul a planificat crima. A cumpărat chiar în acea dimineaţă o canistră de benzină. A mers apoi la facultate, unde a susţinut proba orală a examenului de licenţă şi când a ajuns acasă şi-a ucis vecina.

Tatăl agresorului: „Asta e picătura chinezească de ani de zile. Ba ne bătea de zeci de ori, ba pune muzică pe la unu noaptea, după aceea muta ceva, dar nu ştiu ce poate muta, ziua, când aude aerul, vine bate”.

Doar aşa îşi poate explica tatăl crima înfiorătoare a fiului. Tânărul ar fi cedat nervos după ani de conflicte cu femeia. În iulie anul trecut, criminalul a fost reţinut după ce i-a dat cu un ciocan în cap. O perioadă scandalurile s-au oprit, căci femeia a fost internată câteva luni la Psihiatrie. Se întorsese în această săptămână iar de la ceartă la crimă nu a mai fost decât un pas.

Tatăl agresorului: „Sunt distrus, sunt negru, nevastă-mea a plâns toată lumea. Noi nu suntem, întrebaţi vecinii, nu există la noi agresivitate în casă. Dacă bănuiam îl duceam la psiholog, doamnă”.

Vecinii sunt şocaţi. Femeia locuia în bloc cu ei de zece ani. Zece ani plini de scandal, mai ales cu familia tânărului, dar niciodată nu şi-ar fi închipuit că studentul e capabil de crimă.

„O mai avut ei nişte discuţii că tot i-o inundat. Nu îmi pot explica! Dar nu îmi vine să cred aşa ceva!”

„Era un băiat liniştit, fiind vecini, a escaldat, în timp s-a acumulat şi nimeni nu a intervenit cu ceva”, spun vecinii.

Studentul a fost arestat pentru 30 de zile şi este acuzat de omor calificat. Victima avea 48 de ani. Uneori, părinţii veneau şi locuiau cu ea.

Tatăl agresorului: „Eu am sunat-o pe mama ei. Am rugat-o să vină să stea cu ea. Dacă stă cineva cu ea e ok”.

Era fiica lui Nicolae Secoşan, cel mai iubit comentator sportiv din Banat, o voce reper pentru fanii Poli Timişoara. Jurnalistul se retrăsese din activitatea de comentator sportiv după 40 de ani, în 2008. În ultima perioadă, femeia ar fi refuzat să îşi mai primească părinţii în locuinţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cine este femeia din Timişoara, incendiată de vecin. “Am văzut-o fugind în flăcări, aşa ceva nu am văzut în viaţa mea"