Antena Meniu Search
x

Cine este militarul român care a murit strivit de tanc la Poligonul Smârdan din Galaţi. Sebastian avea 35 de ani şi era căsătorit

Un accident dramatic a avut loc, vineri dimineaţa, în Poligonul Smârdan din Galaţi. Un militar de 35 de ani a fost călcat de tanc în timpul unui exerciţiu militar. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru plutonier. 

de Redactia Observator

la 18.03.2022, 20:09

Vezi și

Militarul coordona manevrele în vederea începerii deplasării unui tanc, moment în care a fost prins între tancul aflat în mișcare și una dintre laturile amplasamentului în care se găsea mașina de luptă, informează Ministerul Apărării Naţionale.

Conform procedurilor, a fost apelat Serviciul Unic de Urgență 112, iar un echipaj medical al SMURD s-a deplasat la fața locului. Din păcate, leziunile militarului au fost incompatibile cu viața.

Poliția Judiciară Galați efectuează cercetări la fața locului, a fost înștiințat Parchetul Militar Galați, iar la nivelul unității a fost numită o comisie condusă de șeful de stat major pentru cercetarea administrativă a împrejurărilor producerii evenimentului.

Cine este militarul român mort în poligonul Smârdan

Plutonierul Sebastian Șerban din Batalionul 284 Tancuri „Cuza Vodă” din Galați a decedat vineri, 18 martie, pe timpul activităților de instruire în cadrul unui exercițiu de conducere a tancului, fără trageri de luptă, în Poligonul Smârdan din județul Galați.

Militarul avea 35 ani, era angajat al MApN din anul 2008 și era căsătorit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cine este militarul român care a murit strivit de tanc la Poligonul Smârdan din Galaţi. Sebastian avea 35 de ani şi era căsătorit