Antena Meniu Search
x

Cine este patronul fabricii de textile care şi-a umilit angajaţii şi se crede Hitler pe Facebook - GALERIE FOTO

Scandalul provocat de patronul unei fabrici de textile din Păuleşti atunci când angajaţii au avut tupeul să îşi ceară salariile restante a ajuns şi în mediul online. Patronul firmei, Eleftherios Vanellis, a fost filmat în timp ce îi înjura pe angajaţi, iar imaginile au stârnit o adevărată revoltă pe Facebook.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 09.08.2017, 18:56

Scandalul provocat de patronul unei fabrici de textile din Păuleşti atunci când angajaţii au avut tupeul să îşi ceară salariile restante a ajuns şi în mediul online.

Patronul firmei, Eleftherios Vanellis, a fost filmat în timp ce îi înjura pe angajaţi, iar imaginile au stârnit o adevărată revoltă pe Facebook.

În clipul video care ar fi fost înregistrat pe data de 16 iunie, atunci când patronul le-a comunicat angajaţilor că salariile vor întârzia. În momentul în care oamenii s-au arătat nemulţumiţi de decizia conducerii, bărbatul a început să îi înjure ca la uşa cortului, folosind cuvinte precum 'animale' sau 'ţărani'.

Pe profilul său de Facebook, Eleftherios Vanellis are chiar şi o poză în care îl întruchipează pe Adolf Hitler.

Mesajele de ameninţare şi înjurăturile internauţilor nu au întârziat să apară pe contul patronului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Cine este patronul fabricii de textile care şi-a umilit angajaţii şi se crede Hitler pe Facebook - GALERIE FOTO