Antena Meniu Search
x

Cine este şoferul fugar din Buzău! Tânărul beat şi fără permis s-a răsturnat cu maşina şi a fugit. O fetiţă de 11 ani a murit pe loc (Video)

Tragedie pe şosea, în localitatea buzoiană Sătuc. Un şofer a accidentat mortal un copil şi a fugit de la locul faptei.

Cine este şoferul fugar din Buzău! Tânărul beat şi fără permis s-a răsturnat cu maşina şi a fugit. O fetiţă de 11 ani a murit pe loc - Observator

Tragedie pe şosea, în localitatea buzoiană Sătuc. Un şofer a accidentat mortal un copil şi a fugit de la locul faptei.  Bărbatul a fost găsit de poliţişti în urmă cu scurt timp. 

În urma verificărilor, s-a stabilit că este vorba despre un tânăr în vârstă de 27 de ani, care conducea băut şi fără carnet de conducere. 

Şofertul  circula cu viteză foarte mare, când a pierdut controlul volanului, a lovit o țeavă de gaze chiar în dreptul unei stații GPL, apoi s-a răsturnat. 

O cameră de supraveghere a surprins trecerea în mare viteză a mașinii. Se pare că fetiţa care a murit în accident se afla în autoturism.

Trupul copilei a fost găsit în afara mașinii, la câțiva metri distanță. La fața locului au actionat și pompierii, din cauză că existau scurgeri de gaze din conducta ruptă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cine este şoferul fugar din Buzău! Tânărul beat şi fără permis s-a răsturnat cu maşina şi a fugit. O fetiţă de 11 ani a murit pe loc (Video)