Antena Meniu Search
x

Cine este şoferul fugar din Buzău! Tânărul beat şi fără permis s-a răsturnat cu maşina şi a fugit. O fetiţă de 11 ani a murit pe loc (Video)

Tragedie pe şosea, în localitatea buzoiană Sătuc. Un şofer a accidentat mortal un copil şi a fugit de la locul faptei.

la 05.01.2018, 15:40
Cine este şoferul fugar din Buzău! Tânărul beat şi fără permis s-a răsturnat cu maşina şi a fugit. O fetiţă de 11 ani a murit pe loc - Observator

Tragedie pe şosea, în localitatea buzoiană Sătuc. Un şofer a accidentat mortal un copil şi a fugit de la locul faptei.  Bărbatul a fost găsit de poliţişti în urmă cu scurt timp. 

 

În urma verificărilor, s-a stabilit că este vorba despre un tânăr în vârstă de 27 de ani, care conducea băut şi fără carnet de conducere. 

Şofertul  circula cu viteză foarte mare, când a pierdut controlul volanului, a lovit o țeavă de gaze chiar în dreptul unei stații GPL, apoi s-a răsturnat. 

O cameră de supraveghere a surprins trecerea în mare viteză a mașinii. Se pare că fetiţa care a murit în accident se afla în autoturism.

Trupul copilei a fost găsit în afara mașinii, la câțiva metri distanță. La fața locului au actionat și pompierii, din cauză că existau scurgeri de gaze din conducta ruptă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Cine este şoferul fugar din Buzău! Tânărul beat şi fără permis s-a răsturnat cu maşina şi a fugit. O fetiţă de 11 ani a murit pe loc (Video)