Antena Meniu Search
x

Cine sunt victimele dublului asasinat din Satu Mare. Tată şi fiu, ucişi cu sălbăticie în propriul apartament (Video)

O crimă abominabilă a avut loc marţi seara, într-un bloc din cartirul Micro 15 din Satu Mare, când un tată şi fiul lui au fost ucişi cu sălbăticie în propriul apartament. Victimele dublei crime sunt Papp L., de 74 de ani, şi fiul acestuia, în vârstă de 38 de ani.

O crimă abominabilă a avut loc marţi seara, într-un bloc din cartirul Micro 15 din Satu Mare
Victimele dublei crime sunt Papp L., de 74 de ani, şi fiul acestuia, în vârstă de 38 de ani

O crimă abominabilă a avut loc marţi seara, într-un bloc din cartirul Micro 15 din Satu Mare, când un tată şi fiul lui au fost ucişi cu sălbăticie în propriul apartament. Victimele dublei crime sunt Papp L., de 74 de ani, şi fiul acestuia, în vârstă de 38 de ani.

Ies la iveală noi detalii în cazul dublei crime din Satu Mare.

Presa locală a publicat mai multe informaţii despre victimele asasinatului de marţi seară.

Papp L. a lucrat în trecut la Fabrica de confecții Mondiala din municipiul Satu Mare, unde a răspuns de controlul tehnic de calitate.

Pe acelaşi subiect

A fost extrem de apreciat la serviciu, colegii de muncă având numai cuvinte de laudă la adresa lui. De câțiva ani, bărbatul de 74 de ani era pensionat, iar vecinii spun că o luase pe calea băuturii.

A început să fie văzut destul de des în stare de ebrietate, în zona unui bufet din Cartierul Micro 15, însoțit de oameni destul de dubioși.

Fiul acestuia, în vârstă de 38 de ani, suferea de o boală cruntă, care l-a țintuit la pat de mic copil. Practic, tânărul a fost fără apărare în fața criminalului.

Ieri, suspectul principal în cazul dublei crime din Satu Mare a fost prins și reținut pentru 24 de ore. Bărbatul se numeşte P. Ioan Iosif, are 34 de ani și a fost văzut de mai multe ori în anturajul victimelor.

Se împrietenise cu Papp L., ajungând în apartamentul acestuia de mai multe ori.

Reamintim că marţi seară, poliţiştii din Satu Mare au primit apel la 112 de la o femeie care anunţa că un bărbat de 74 de ani şi fiul acestuia, de 36 de ani, au fost găsiţi morţi în locuinţă, având urme de violenţă pe corp.

Cea care a sunat la Poliţie este o rudă a victimelor, care a mers să le viziteze după ce a primit un apel de la un locatar al blocului. Locatarul i-a relatat femeii că, marţi după-amiază, a auzit scandal în apartamentul celor doi bărbaţi.

Conform anchetatorilor, victima de 36 de ani era cunoscută cu un handicap şi era imobilizată în pat, unde a fost găsită, în timp ce corpul tatălui său se afla pe podea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Cine sunt victimele dublului asasinat din Satu Mare. Tată şi fiu, ucişi cu sălbăticie în propriul apartament (Video)