Antena Meniu Search
x

Cioban agresat fizic, salvat de salvamontiști de la o stână din Munții Pietrosul Rodnei, Maramureș

Un cioban, care a fost agresat fizic la o stână de oi în zona versantului Măgura din Munţii Pietrosul Rodnei, a fost recuperat de pe munte de salvatorii montani duminică seara, a informat, directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont Maramureş, Dan Benga, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 29.08.2022, 07:09

Bărbatul a solicitat sprijin apelând numărul de urgenţă 112.
Cioban agresat fizic, salvat de salvamonți de la o stână din Munții Pietrosul Rodnei, Maramureș - Facebook / Salvamont Maramureș

Conform sursei citate, bărbatul a solicitat sprijin apelând numărul de urgenţă 112.

"Ciobanul agresat a solicitat sprijin prin 112, el aflându-se într-o zonă cu acces dificil, fapt pentru care, în intervenţie, salvatorii s-au deplasat cu autospeciala şi ulterior pe jos. Bărbatul a fost găsit, preluat de salvatorii montani şi va fi dus la echipajul SMURD, venit în sprijin, iar ulterior va fi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru investigaţii amănunţite" a declarat Dan Benga.

La intervenţie a fost prezentă şi o echipă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, care desfăşoară cercetări în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cioban agresat fizic, salvat de salvamontiști de la o stână din Munții Pietrosul Rodnei, Maramureș