Antena Meniu Search
x

Informaţii de ultimă oră despre Ciprian, poliţistul din Suceava tăiat cu sabia de un interlop. Poliţia Română a făcut anunţul în urmă cu puţin timp

Ciprian Sfichi este în viaţă, a depășit noaptea cu bine! Este mesajul transmis în urmă cu puţin timp, pe Facebook, de Poliţia Română.

Ciprian Sfichi este în viaţă, a depășit noaptea cu bine! Este mesajul transmis în urmă cu puţin timp, pe Facebook, de Poliţia Română.

"Ciprian a depășit noaptea cu bine.

O parte dintre colegii noștri au donat deja sânge, pentru a fi în rezerva spitalului, pentru orice eventualitate, iar alții vor merge în această dimineață către centrele specializate. 

Mulțumim tuturor pentru gândurile bune adresate lui Ciprian", transmite Poliţia Română.

Vezi şi: MAI cere ajutor pentru Ciprian Sfichi! Detalii de ultimă oră despre starea poliţistului tăiat cu sabia de Alexandru Huţuleac (Video)​

 Te iubim, Ciprian! Veşti de ultimă oră despre poliţistul tăiat cu sabia de interlopul sucevean Alexandru Huţuleac

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reamintim că poliţistul din trupele speciale Dan Ciprian Sfichi a fost rănit grav cu o sabie, ieri dimineaţă, în timpul unor percheziţii la Rădăuţi.

Poliţistul a fost stabilizat de către medicii de la spitalul din localitate şi a fost transportat la spitalul din Suceava, pentru o evaluare medicală complexă. 

Ulterior, Ciprian a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, unde a fost operat de o echipă formată din 10 medici specialiști, inclusiv directorului spitalului, medicul Lucian Eva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Informaţii de ultimă oră despre Ciprian, poliţistul din Suceava tăiat cu sabia de un interlop. Poliţia Română a făcut anunţul în urmă cu puţin timp